Een eiken vloer voor 0,12 cent per dag

Natuurlijk wil je je prettig voelen in je eigen woning. Dat is tenslotte je thuis. En mensen worden gelukkiger van hout, zo blijkt uit onderzoek. Er zijn echter nog meer redenen om een houten vloer in je woning te leggen.

Zo geeft een houten vloer sfeer en voelt een houten vloer warm aan, letterlijk en figuurlijk. En door de vele mogelijkheden die er in kleuren en afwerking, kun je de vloer helemaal aanpassen naar jouw wens. Verder gaat een eiken vloer een leven lang mee en is de vloer makkelijk in onderhoud.

Goede investering

Een houten vloer levert ook geld op. Een huis met een houten vloer wordt sneller verkocht was de conclusie van een onderzoek van Wall Street Journal. En op de vraag welke verbouwingen je terugverdient bij de verkoop van je woning, scoort een houten vloer ook goed. Daarmee is een eiken vloer een goede investering.

Slechts 0,12 cent

Natuurlijk moet die investering eerst betaald worden, voordat die wordt terugverdiend. Een eiken houten vloer is echter ook een van de meest voordelige. Laten we maar wat gaan rekenen. Voor 45 euro per m2 heb je bij Easy Floors een compleet afgewerkte eiken vloer van topkwaliteit. De gemiddelde oppervlakte van een woonkamer in ons land is 40 m2. Doen we er nog een tientje bij voor de ondervloer, plinten en andere legmaterialen, dan komen we uit op 55 euro per m2. Voor 40 m2 zijn de kosten dan 1800 euro. Onze vloeren, die je meerdere keren kunt schuren, gaan een levenlang mee; laten we zeggen dat de gemiddelde levensduur 40 jaar is. Dat zijn 14.600 dagen. Per dag kost de eiken houten vloer van Easy Floor je dus slechts 0,12 cent!

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.