Het tussenrapport: een 9,1

Natuurlijk proberen we het onze klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Dat doen we door een kwalitatief goede vloer te leveren voor een scherpe prijs, maar ook door met de klant mee te denken, service te bieden en goed te communiceren. Om te kijken of we hierin slagen en te leren van punten die beter kunnen, vragen we onze klanten om als hun nieuwe vloer geleverd en gelegd is een review te schrijven via WebWinkelKeur, een onafhankelijk keurmerk met als doel consumenten zekerheid te geven over producten en service van bedrijven. Veel klanten schrijven zo’n review. En we zijn blij met het rapportcijfer dat klanten ons geven: een 9,1 gemiddeld!

In de reviews van WebWinkelKeur geven klanten hun mening over vier onderdelen: prijs/kwaliteitverhouding, klantenservice, verzendtijd en nazorg & garantie. Over de kwaliteit van de vloer in combinatie met de prijs zijn onze klanten dik tevreden. ‘Een mooie vloer, prachtig van kleur en tegen een mooie prijs’, is de teneur van de verschillende reacties.

Meedenken

Ook de service van Easy Floors kunnen onze klanten waarderen – en dat vinden we fijn om te horen. Zo noteert een klant dat hij ‘prima uitleg gehad heeft over de verschillende vloeren, materialen en oliën’. En omdat bij een verbouwing niet altijd alles gaat zoals vooraf gepland, is een klant die de vloer in eerste instantie zelf zou leggen, maar dat toch niet haalbaar was op het laatste moment, blij met het feit ‘dat er goed meegedacht werd’ om dit probleem op te lossen. ‘De vloer is binnen 1 dag perfect gelegd. Heel erg tevreden en een mooie vloer’, schrijft deze klant. En: ‘Erg goede communicatie’, plus ‘er werd goed meegedacht en goed gecommuniceerd’, geven anderen hun oordeel.

Levertijd

Over het algemeen kan Easy Floors haar vloeren in kleuren die veel worden gekozen door klanten uit voorraad leveren. En dat op tijd  leveren gaat ook vrijwel altijd goed, lezen we in de reacties op WebWinkelKeur. Helaas kan het voorkomen dat het transport uit Oost-Europa, waar onze vloeren gemaakt worden, wel eens wat vertraging heeft. Zeker als het een op maat gemaakte vloer is, want naast de standaard kleuren kunnen onze vloeren geleverd worden in meer dan 30 kleuren. Bij een klant was de levering een week vertraagd, helaas. Gelukkig hebben we dat samen goed kunnen oplossen en beoordeelde die klant ons uiteindelijke toch met vier sterren.

Praktisch in onderhoud

Op al onze vloeren geven we tien jaar garantie. En tot op heden hebben we - klop, klop - nog geen klanten met een vloer waarmee iets mis was. Een klant laat weten dat de vloer ‘praktisch in onderhoud is: vocht en vuil veeg je er met een droge of licht vochtige doek makkelijk af’. De eiken vloeren van Easy Floors worden machinaal twee keer afgewerkt met hardwax olie. Daarmee zijn ze goed beschermd tegen vocht en vuil en kunnen ze tegen een stootje.

We vinden het hartstikke fijn dat onze klanten ons zo’n positieve feedback geven. Zelf staan we helemaal achter de kwaliteit van onze vloeren, maar dat onze klanten die kwaliteit ook zien en waarderen is fantastisch. In twee eerdere blogs legden we uit hoe onze vloeren worden gemaakt en op welke manier ons productieproces zich onderscheidt van onze collega-fabrikanten:

http://www.easyfloors.nl/blogbericht/een-easy-floor-maken-hoe-gebeurt-dat.html

http://www.easyfloors.nl/blogbericht/het-maken-van-een-easy-floor-deel-twee.html

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.