Visgraat stunter

De visgraat vloer is helemaal terug van weggeweest. De visgraat past in een wat klassieker interieur, maar misstaat zeker ook niet in een moderne woning. Momenteel hebben we een mooie aanbieding in een eiken visgraat. Voor een scherpe prijs haalt u een topkwaliteit eiken visgraat vloer in huis.

Het gaat om een eiken visgraat van 13 mm dik, 12 cm breed en 68 cm lang in een rustieke sortering (zie bijlage voor voorbeelden). De onderlaag is van berken multiplex met een toplaag van 3,5 mm massief eiken. De planken hebben rondom een mini-vellingkantje. De planken zijn afgewerkt met twee lagen hardwaxolie van het bekende Duitse mark Saicos. Na installatie kunt u dus direct gebruik maken van de vloer. De hardwax van Saicos is in verschillende kleuren beschikbaar (zie bijlage), maar ook kleuren op maat zijn mogelijk.

De kosten van dit alles? Slechts 33 euro per m2 (excl. btw). Voor dat geld haalt u een prachtige eiken vloer is huis waar u nog vele jaren van kunt genieten. Uiteraard kunnen wij de visgraat ook voor u installeren.

Multiplanken

De visgraat vloeren van Easy Floors zijn zogenaamde ‘multiplanken’. Zo’n mulltiplank is opgebouwd uit twee lagen: een drager van watervast verlijmd berken multiplex, met daarop een toplaag van massief eiken. Als de vloer eenmaal gelegd is, is er dus geen verschil met een massief eiken vloer. Eigenlijk heeft een multiplank alleen maar voordelen. Door de gelaagde en kruislings verlijmde opbouw van de berken mulltiplex worden spanningen in de vloer opgeheven. Daarmee is een multiplank nauwelijks gevoelig voor krimpen en zwellen door veranderingen in de luchtvochtigheid. Kieren en naden in de houten vloer behoren dus tot het verleden.

Kwaliteit

De vloeren van Easy Floors zijn van de hoogste kwaliteit. Zo gebruiken wij alleen Oekraïens eiken. Dit eiken groeit langzaam en gelijkmatig, met als gevolg topkwaliteit eiken met een mooie structuur en tekening van het hout. Ook de manier waarop wij onze vloeren produceren draagt een flinke steen bij aan de kwaliteit van onze vloeren. Wilt u hierover meer weten, dan kunt u via de onderstaande links lezen hoe dat productieproces eruitziet:

Installatie

Een visgraat vloer wordt vast verlijmd. Dat is een klus voor de vakman. Easy Floors werkt met erkende parketteurs die hun vak verstaan. Zo weet u zeker dat uw vloer vakkundig wordt gelegd en een levenlang meegaat. Wij geven trouwens ook tien jaar garantie op al onze vloeren. En: een eiken visgraat vloer in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: jos@easyfloors.nl of bel of app Jos via 06 460 640 25.

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.