Wand met karakter

Een wand met karakter in je woning? Het kan: nieuw in ons assortiment is de wandbekleding van gebruikt hout.

 

Upcyclen dus. Ieder paneel is gemaakt van gebruikt hardhout. Dat hout is afkomstig uit verlaten woningen, vervallen panden of bijvoorbeeld bomen die geveld zijn. De panelen worden ter plaatse gemaakt door lokale vakmensen. Zo wordt er niet alleen met duurzame materialen gewerkt, maar wordt ook de lokale economie gestimuleerd en bovendien verdienen de ambachtslieden een eerlijk loon.

Elk paneel is heel nauwkeurig op maat gemaakt, waardoor de panelen perfect op elkaar aansluiten. Het resultaat is een strakke, naadloze wandbekleding.

Door de natuurlijke en karakteristieke uitstraling van het hout, geeft de wandbekleding iedere ruimte iets extra’s. En, niet onbelangrijk, het bekleden van de wand met de panelen is een klus die je prima zelf kunt uitvoeren.

Voor meer informatie over de verschillende soorten panelen kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.