Meer dan vloeren

Easy Floors werkt vanzelfsprekend graag met hout. Naast het produceren van houten vloeren, maken onze vakmensen graag accessoires van hout.

Onze kubussen van massief eiken hout zijn hiervan een voorbeeld. Een stoer, robuust en multifunctioneel meubel dat zich in ieder interieur thuis voelt. Onze Easy Cube is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur hardwaxolie.

En wat dacht u van onze lattenkubus en lattenzuil? Een mooi, stoer en 100 procent duurzaam meubel. Gemaakt van drooglatten waarmee eerder onze planken werden gestapeld tijdens het drogen van het eiken.

Liever dan die drooglatten op te stoken, geven we ze een tweede leven in de vorm van een kubus of zuil. Dat is nog eens upcyclen!

Heeft u interesse in een Easy Cube of een lattenkubus of lattenzuil? Neem dan gerust contact met ons op!

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.