Easy Floors Blog

De voordelen van multiplanken

Bij een houten vloer gingen de gedachten al snel uit naar massief eiken planken. De laatste jaren is de zogenaamde multiplank in opkomst. Zo’n multiplank heeft de uitstraling massief eiken en eenmaal gelegd is er uiterlijk geen verschil tussen een vloer van eiken multiplanken of massief eiken. Sterker nog, multiplanken hebben tal van voordelen in vergelijking met massief eiken. Hieronder zetten we ze op een rijtje.

 

Lees verder

Variëren met de visgraat

Visgraat vloeren hebben een lange historie die teruggaat tot de 16e eeuw. Destijds vond je de visgraat met name in kastelen en landhuizen. Ook vandaag de dag is de visgraat vloer een aanwinst voor je woning: tijdloos, elegant en helemaal te matchen met je interieur.

Lees verder

Haal de gewenste eiken vloer in huis

Er zijn veel verschillende houtsoorten waarvan vloeren gemaakt worden, zoals essen, wengé, grenen en bijvoorbeeld noten. De meest gebruikte houtsoort wereldwijd om vloeren van te produceren is echter eiken. Dit komt omdat de mogelijkheden om eiken af te werken in de gewenste kleur en te bewerken vrijwel onbeperkt zijn. Zo haal je altijd de vloer in huis die je wenst.

Lees verder

Waarom kiezen voor multiplanken?

Easy Floors ontwerpt en fabriceert in eigen Europese fabriek eiken houten multiplanken. Onze multiplank is opgebouwd uit twee lagen: een onderlaag van 12 mm watervast verlijmd berken multiplex en een toplaag van 4 mm massief eiken. In vergelijking met massief eiken vloerdelen heeft een multiplank verschillende voordelen.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.