Retourneren

Kan ik een bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren, zolang de bestelling nog niet door ons verzonden is. Het bedrag dat u betaald heeft ontvangt u terug en maken wij binnen 14 dagen aan u over.

Kan ik de bestelling retourneren?

Klanten van Easy Floors hebben na levering van de bestelling een herroepingsperiode van 14 kalenderdagen. Als klant kunt u uw bestelling dan zonder opgave van reden binnen 14 dagen ontbinden. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. U kunt de bestelling retourneren tot 14 dagen vanaf het moment dat u gebruik heeft gemaakt van ontbinding.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk het factuurnummer, (eventueel) de reden voor het retourneren, alsmede uw telefoonnummer te vermelden. Wij nemen dan contact met u op om de retournering verder af te handelen. Ook kunt u gebruik maken van dit formulier om uw bestelling te herroepen.

U kunt de bestelling zelf retourneren naar het retouradres in Cuijk, maar aangezien het gaat om tamelijk grote en zware pallets met vloerplanken, kunnen wij dit voor u verzorgen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en bedragen 140 euro; ook als een deel van de bestelling geretourneerd wordt. Easy Floors zal het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten voor het retourneren, aan u terugstorten binnen 14 dagen, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Dit moet hetzelfde rekeningnummer zijn waarmee u de (aan)betaling aan Easy Floors heeft gedaan; dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.