Easy Floors Blog

Hout in de keuken

Toen wij nog jong waren had UB40 een hit met ‘Rat in the kitchen’. Die komen we natuurlijk liever niet tegen in de keuken. ‘Wood in the kitchen’ daarentegen zien we graag. Maar kan dat ook? Zonder meer. Een houten vloer in de keuken is geen probleem.

Lees verder

De voordelen van een multiplank

Als we het vroeger over een houten vloer hadden, dan ging het eigenlijk altijd over massieve planken. Tegenwoordig verliest de massieve plank terrein en is de multiplank, ook wel duoplank of lamelplank genoemd, sterk in opkomst. Waarom eigenlijk? En zo’n multiplank is dat wel echt hout?

 

Lees verder

Website Easy Floors gelanceerd

Easy Floors uit Cuijk is de vloerenspecialist bij uitstek. Al meer dan 10 jaar levert het bedrijf eikenhouten vloeren van Europese makelij aan de zakelijke markt. Met Easy Floors richten zij zich nu ook op particuliere klanten. Voor een zeer scherpe prijs haalt de klant een volledig afgewerkte rustieke eikenhouten vloer van Europese topkwaliteit in huis.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.