Easy Floors Blog

Wetenswaardigheden over onze eiken multiplanken

In deze nieuwe blog tal van wetenswaardigheden over de multiplank. Waarom is die ooit bedacht, hoe wordt zo’n plank gemaakt en waarom zou je voor een vloeren van eiken multiplanken kiezen in plaats van voor een massieve vloer?

Lees verder

Een vloer met karakter

De eiken houten vloeren van Easy Floors zijn rustieke vloeren? Maar wat is dat eigenlijk een rustieke vloer?

Lees verder

Levensduur van een eiken vloer - productiewijze bepalend

Hoe lang gaat een houten vloer eigenlijk mee? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte van de toplaag, de kwaliteit van het eiken en vooral de manier van produceren.

Lees verder

Een vloer van multiplanken, de beste keus

Er zijn veel verschillende soorten houten vloeren op de markt: van massief hout, multiplanken, lamelparket en bijvoorbeeld tapis. Voor de gemiddelde consument is het lastig om te zien wat de verschillen tussen die soorten zijn; het zijn immers allemaal houten vloeren. Wat is de beste houten vloer, is dan ook een vraag die vaak aan ons gesteld wordt.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.