Easy Floors Blog

Een meneer aan de telefoon

Een maand of wat terug kregen we een telefoontje van een meneer die problemen had met zijn pas gelegde houten vloer. Het had ergens voor een prikkie eiken multiplanken gekocht. Helaas kwamen er na een paar weken wat scheurtjes in de toplaag en liet de eiken toplaag los. Of wij raad wisten, was de vraag van de meneer.

Lees verder

Het tussenrapport: een 9,1

Natuurlijk proberen we het onze klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Dat doen we door een kwalitatief goede vloer te leveren voor een scherpe prijs, maar ook door met de klant mee te denken, service te bieden en goed te communiceren. Om te kijken of we hierin slagen en te leren van punten die beter kunnen, vragen we onze klanten om als hun nieuwe vloer geleverd en gelegd is een review te schrijven via WebWinkelKeur, een onafhankelijk keurmerk met als doel consumenten zekerheid te geven over producten en service van bedrijven. Veel klanten schrijven zo’n review. En we zijn blij met het rapportcijfer dat klanten ons geven: een 9,1 gemiddeld!

Lees verder

Duurzaam produceren

De natuur vormt de basis voor onze eiken houten vloeren. Logisch dus dat wij duurzaamheid en aandacht voor het milieu hoog in het vaandel hebben staan. In deze blog vertellen we hoe zuinig Easy Floors op de omgeving is en hoe we verantwoord omgaan met grondstoffen.

Lees verder

Hoe onderhoud je een geoliede eikenhouten vloer?

Regelmatig krijgen wij vragen over het onderhoud van onze eiken houten vloeren. In deze blog leggen wij uit hoe je een houten vloer het best kunt onderhouden. Een nieuwe houten vloer moet immers mooi blijven.

 

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.