Easy Floors Blog

Het maken van een Easy Floor - deel twee

Vandaag deel twee over de productie van de houten vloeren van Easy Floors. Ging het vorige keer over de stammen, het zagen en het drogen van het hout, vandaag staat het kalibreren, het verlijmen van de toplagen en het afwerken van de multiplanken centraal.

 

Lees verder

Een Easy Floor maken: hoe gebeurt dat?

Easy Floors produceert al haar houten vloeren van A tot Z in eigen beheer. Dat betekent dat we de stammen zelf inkopen en in onze eigen fabriek de vloer produceren tot en met de afwerking daarvan. De combinatie van ervaring, vakmanschap en hightech zorgt ervoor dat Easy Floors perfecte houten vloeren produceert.

 

Lees verder

Zwevend of vast leggen, wat zijn de verschillen?

Om houten vloeren te leggen zijn er twee manieren: zwevend leggen en vast leggen. In deze blog leggen we uit wat dat precies inhoudt. Ook komen de voor- en nadelen van beide methodes aan de orde.

Lees verder

Barnwood: hout met een verhaal

Met een wandbekleding van barnwood haal je hout met een verhaal in huis. De karakteristieke planken zorgen voor een warme en unieke look en feel in huis, kantoor, winkel of horecazaak. En barnwood past in elk interieur: de planken kunnen prima gecombineerd worden met een modern interieur van staal en beton, maar net zo goed met een vintagestijl.

 

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.