Easy Floors Blog

Je ideale eikenvloer

Kleur, afmeting en uitstraling, dat zijn de drie zaken die het meest van belang zijn bij het uitkiezen van een nieuwe eiken houten vloer. Hieronder vertellen we er wat meer over.

Lees verder

Kies voor een visgraat

De visgraat vloer mag met recht een klassieker genoemd worden. Met name in oude landhuizen en kastelen kom je deze vloer tegen. De visgraat is echter bezig aan een heuse revival en is weer helemaal hip. Door te spelen met afmetingen, sorteringen en kleur is de visgraat perfect in te passen in ieder interieur: van klassiek tot industrieel.

Lees verder

Scandinavisch design: een Essen of Douglas vloer

Denken we aan Scandinavië dan denken we al snel aan rendieren, Pippi Langkous en Zweedse balletjes (‘Köttbullar’, in het Zweeds). Maar de noordelijke landen staan ook bekend om hun tijdloze, elegante en functionele interieur, het Scandinavisch design. Met een serie mooie vloeren sluit Easy Floors naadloos bij deze woonstijl aan.

Lees verder

Keuzestress? Geen paniek!

Keuze, keuze en nog eens keuze. Dat is het geval wanneer je gaat verhuizen of je nieuwbouwwoning moet gaan inrichten. Welke keuken, welke badkamer en waar komen de lampen? En natuurlijk: welke vloer? Een eiken houten vloer is een prima optie. Niet alleen omdat een eiken vloer helemaal samengesteld kan worden naar je eigen smaak, maar ook omdat eiken heel goed te combineren is met vloerverwarming. In deze blog zetten we wat stappen op een rijtje om de keuze voor je nieuwe vloer te vergemakkelijken.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.