Easy Floors Blog

Waar moet je op letten bij een nieuwe vloer?

Waar moet je op letten bij een nieuwe vloer?

Een nieuwe woning? Of je interieur een hele nieuwe uitstraling geven? Dan begin je bij de basis, de vloer dus. Als je een nieuwe vloer gaat aanschaffen, zijn er heel wat keuzes te maken. Waarop moet je letten bij het kiezen van een nieuwe vloer?

Lees verder

Zo houd je je houten vloer in topvorm

Een nieuwe houten vloer is mooi. De vloer moet echter ook mooi blijven. Met goed onderhoud kan dat. In deze blog leggen we uit hoe je een houten vloer het beste kunt onderhouden.

Lees verder

Een vloer op maat

Als je besluit een nieuwe eiken houten vloer aan te schaffen wil je natuurlijk dat die vloer van topkwaliteit is. Van onze klanten krijgen we dan ook regelmatig de vraag wat een goede houten vloer is. Onze multiplanken zijn van de beste kwaliteit door de grondstoffen die we gebruiken, maar ook de manier waarop we onze vloeren produceren in onze eigen fabriek speelt een belangrijke rol.

Lees verder

Look & feel – het kiezen van de gewenste eiken vloer

De sfeer in je woning wordt voor een groot deel bepaald door de vloer. Of je nou van een strakke uitstraling houdt, voor een meer klassieke sfeer kiest of een landelijk gevoel wil gaan, bij Easy Floors vind je voor iedere woonsfeer de juiste houten vloer. Bij het kiezen van de eiken houten vloer zijn er talloze mogelijkheden. Hieronder zetten we wat zaken op een rijtje om het keuzeproces te vergemakkelijken en tot de vloer te komen met de juiste look & feel.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.