Easy Floors Blog

Een rustieke eiken vloer: puur natuur

Favoriet bij de Nederlanders is de rustieke eiken houten vloer. Niet verwonderlijk, want met een rustieke houten vloer haal je de natuur je huis in.

Lees verder

Visgraat stunter

De visgraat vloer is helemaal terug van weggeweest. De visgraat past in een wat klassieker interieur, maar misstaat zeker ook niet in een moderne woning. Momenteel hebben we een mooie aanbieding in een eiken visgraat. Voor een scherpe prijs haalt u een topkwaliteit eiken visgraat vloer in huis.

Lees verder

Welke vloer in een industriële woning?

Ons land telt nog talloze industriële panden die dateren uit vorige eeuwen. Tijdens de industriële Revolutie en ook daarna werd er in die fabrieken nog volop gewerkt. Vandaag de dag is de maakindustrie grotendeels verplaatst naar andere landen. De fabrieken zijn gebleven en gelukkig is niet de sloopkogel hun lot, maar worden die fabrieken getransformeerd tot woningen. Als vervolgens de originele staat van zo’n pand bewaard blijft, is dat fantastisch. Met de juiste vloer benadruk je die industriële look en feel.

Lees verder

Super strak of juist doorleefd, met eiken kan het

Een vloer van eiken is al jarenlang de bestseller onder de houten vloeren. Niet zo gek als je bedenkt dat een eiken vloer een warme en een natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast wordt de populariteit ook bepaald doordat er talloze opties zijn in eiken, bijvoorbeeld als het gaat om de uitstraling van de planken en de verschillende bewerkingstechnieken die mogelijk zijn op eiken. Zo vind je altijd de vloer die je zoekt.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.