Easy Floors Blog

Welke vloer in een industriële woning?

Ons land telt nog talloze industriële panden die dateren uit vorige eeuwen. Tijdens de industriële Revolutie en ook daarna werd er in die fabrieken nog volop gewerkt. Vandaag de dag is de maakindustrie grotendeels verplaatst naar andere landen. De fabrieken zijn gebleven en gelukkig is niet de sloopkogel hun lot, maar worden die fabrieken getransformeerd tot woningen. Als vervolgens de originele staat van zo’n pand bewaard blijft, is dat fantastisch. Met de juiste vloer benadruk je die industriële look en feel.

Lees verder

Super strak of juist doorleefd, met eiken kan het

Een vloer van eiken is al jarenlang de bestseller onder de houten vloeren. Niet zo gek als je bedenkt dat een eiken vloer een warme en een natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast wordt de populariteit ook bepaald doordat er talloze opties zijn in eiken, bijvoorbeeld als het gaat om de uitstraling van de planken en de verschillende bewerkingstechnieken die mogelijk zijn op eiken. Zo vind je altijd de vloer die je zoekt.

Lees verder

In de aanbieding: eiken visgraat

De visgraatvloer was vroeger vooral te vinden in kastelen, luxe villa’s en chique herenhuizen. Vandaag de dag is de visgraat ook gewoon in de Nederlandse huiskamers te vinden. Dat is mooi, want een visgraat is bijzonder.

Lees verder

Een kijkje achter de schermen

Een paar weken terug hebben we weer een mooie klus afgerond: een eiken visgraat vloer in een jaren ’30 woning in Nijmegen. Dit klassieke patroon - een visgraat dateert uit de 16e eeuw - is weer helemaal hip. De visgraat ligt er keurig in. Ook de plinten zijn strak gezet. Vakwerk van onze parketteur. Aan die installatie is een heel proces voorafgegaan. Een kijkje achter de schermen bij Easy Floors.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.