Easy Floors Blog

Eindeloos variëren met onze eikenvloeren

De meest verkochte houten vloer is ongetwijfeld de vloer van eikenhout. De keuze voor eikenhouten vloeren gaat al eeuwen terug: kastelen, paleizen en statige panden hadden veelal een vloer van eiken. Niet zo gek, want eiken is niet alleen een sterke en solide houtsoort, maar laat zich ook goed bewerken waardoor je juist die vloer kunt maken waar je echt voor gaat.

Lees verder

Houd de luchtvochtigheid op peil

De herfst en de winter komen er aan en daarmee gaat ook het stookseizoen weer van start. Gevolg is dat de luchtvochtigheid in de woning fors kan gaan dalen. Voor houten vloeren en meubelen kan dat funest zijn. Belangrijk dus om ook in deze periode de luchtvochtigheid op peil te houden.

Lees verder

Een eiken vloer in de keuken

In woningen waar de kamer en de keuken als het ware in elkaar overlopen, is het mooi om voor één soort vloer te kiezen. De vraag is of dat kan, omdat er onzekerheid bestaat of eiken hout geschikt is als vloer in de keuken. Een eiken vloer in de keuken is geen enkel probleem, mits aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Lees verder

Wat kenmerkt een goede multiplank?

Waar vroeger vooral massief houten vloeren worden gelegd, is het nu de duoplank (ook wel: multiplank) die de klok slaat. Ook Easy Floors maakt multiplanken. Maar de ene multiplank is de andere niet. Waaraan herken je een goede multiplank?

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.