Easy Floors Blog

Houd het vocht op peil

Het wordt weer kouder. Dat betekent dat de verwarming een graadje hoger gaat. Een hogere temperatuur in huis gecombineerd met een lage luchtvochtigheid, kan gevolgen hebben voor de houten vloer. In deze blog lees je hoe je je houten vloer ook in de winter in topconditie kan houden.

Lees verder

Met eiken valt er wat te kiezen

Je koopt niet iedere dag een houten vloer. En natuurlijk wil je dat de vloer de gewenste sfeer en uitstraling heeft. Met een eiken vloer kan dat. In deze blog zetten we de mogelijkheden in eiken op een rijtje.

Lees verder

Easy Floors: duurzaam en verantwoord

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we verantwoord omgaan met onze grondstoffen; er is immers maar een aarde. Ook moeten onze vloeren 100% veilig zijn voor mens, dier en milieu. En daarnaast willen we graag mensen laten participeren in onze maatschappij. Hieronder leggen we uit op welke manier we dat voor elkaar proberen te krijgen.

Lees verder

Ga voor de visgraat

Het klinkt misschien wat oubollig, ‘een visgraatvloer’. En hoewel de visgraat een lange geschiedenis heeft, is een eiken vloer in een visgraatpatroon helemaal hip.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.