Easy Floors Blog

Tijdloos en trendy: de visgraat en de Hongaarse punt

Als je van pure materialen houdt, kies je natuurlijk voor een houtenvloer. En bij het leggen van die vloer is meer mogelijk dan de planken rechttoe rechtaan (om het wat maar oneerbiedig te zeggen) naast elkaar leggen. In deze blog bespreken we twee patronen: de visgraat en de Hongaarse punt. Tijdloos, trendy en chique.

Lees verder

Eiken visgraat van Easy Floors: volop mogelijkheden

Een visgraatvloer is helemaal hip. Ook Easy Floors heeft de afgelopen maanden heel wat visgraatvloeren gelegd. Op zoek naar een visgraatvloer? Er zijn talloze mogelijkheden. In deze blog zetten we ze op een rijtje.

Lees verder

Een eiken vloer van echt hout natuurlijk

Zo af en toe krijgen we de vraag of we ook laminaat verkopen. Ons antwoord is dan ‘nee’: we gaan liever voor echt hout. In deze blog vergelijken we onze multiplank met laminaat.

Lees verder

Tien redenen voor een eiken houten vloer

Bij de inrichting van een woning mag de vloer zeker geen ondergeschoven kindje zijn. De vloer bepaalt immers voor een groot deel de sfeer van de ruimte. Tien redenen om te kiezen voor een eikenhouten vloer.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.