Easy Floors Blog

In de aanbieding: eiken visgraat

De visgraatvloer was vroeger vooral te vinden in kastelen, luxe villa’s en chique herenhuizen. Vandaag de dag is de visgraat ook gewoon in de Nederlandse huiskamers te vinden. Dat is mooi, want een visgraat is bijzonder.

Lees verder

Een kijkje achter de schermen

Een paar weken terug hebben we weer een mooie klus afgerond: een eiken visgraat vloer in een jaren ’30 woning in Nijmegen. Dit klassieke patroon - een visgraat dateert uit de 16e eeuw - is weer helemaal hip. De visgraat ligt er keurig in. Ook de plinten zijn strak gezet. Vakwerk van onze parketteur. Aan die installatie is een heel proces voorafgegaan. Een kijkje achter de schermen bij Easy Floors.

Lees verder

Vintage of juist super strak

Massief eiken of toch een multiplank? Er zijn verschillende goede redenen om voor een eiken multiplank te kiezen. We zetten ze op een rijtje.

Lees verder

Onverslijtbaar mooi

Een eiken vloer is al jarenlang de meest verkochte houten vloer. Eiken geeft warmte en karakter aan uw huis. Daarnaast is een eiken vloer erg duurzaam.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.