Easy Floors Blog

Designen met Easy Floors

Regelmatig werkt Easy Floors samen met interieurarchitecten. Het kan dan gaan om de inrichting van een woning, maar bijvoorbeeld ook een kantoorruimte. Meekijken over de schouder van de designer is een leuk en boeiend proces. In deze blog doen we er verslag over.

Lees verder

De visgraat: hippe vloer met traditie

Ouderwets? Misschien, want een visgraat vloer dateert uit de 16e eeuw. Toen werd zo’n vloer gelegd in statige paleizen en kastelen in met name Frankrijk. Hip? Zeker, want de visgraat vloer is helemaal in en past in interieur. Niet alleen in deftige woningen, maar ook in moderne en eigentijdse huizen.

Lees verder

Mozaïekparket: oerdegelijk en bijzonder

Vorige week schreven we een blog over een vloer van kopshout eiken. Vandaag komt een andere bijzondere vloer aan bod: het mozaïekparket.

 

Lees verder

Bijzonder: eiken vloer van kopshout

Over het algemeen denk je bij een houten vloer aan brede en lange planken. Vaak wordt zo’n vloer in een plankenpatroon gelegd, waarbij de afzonderlijke planken een vaste breedte hebben of de breedtes juist variëren. Als het gaat om vloeren van hout zijn er echter nog veel meer mogelijkheden. Vandaag deel 1 over een serie bijzondere vloeren: de eiken vloer van kopshout. Deze vloer is vooral bekend in de architectenwereld, maar ook steeds meer particulieren kiezen voor een blokjesvloer.

 

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.