Easy Floors Blog

Pluspunten van een eiken houten vloer

Er zijn veel soorten hout waarvan je planken kunt maken. De eiken houten vloer staat echter met stip op 1. In ons land is dat de meest gekozen houten vloer. Waarom eigenlijk?

Lees verder

Een kwestie van smaak

Over smaak valt niet te twisten. De een houdt van strak en modern, die ander zweert bij een meer traditionele inrichting. Welke smaak je ook hebt, bij ieder interieur vind je de vloer met die uitstraling die jij wilt.

Lees verder

Designen met Easy Floors

Regelmatig werkt Easy Floors samen met interieurarchitecten. Het kan dan gaan om de inrichting van een woning, maar bijvoorbeeld ook een kantoorruimte. Meekijken over de schouder van de designer is een leuk en boeiend proces. In deze blog doen we er verslag over.

Lees verder

De visgraat: hippe vloer met traditie

Ouderwets? Misschien, want een visgraat vloer dateert uit de 16e eeuw. Toen werd zo’n vloer gelegd in statige paleizen en kastelen in met name Frankrijk. Hip? Zeker, want de visgraat vloer is helemaal in en past in interieur. Niet alleen in deftige woningen, maar ook in moderne en eigentijdse huizen.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.