Easy Floors Blog

Een eiken vloer voor 0,12 cent per dag

Natuurlijk wil je je prettig voelen in je eigen woning. Dat is tenslotte je thuis. En mensen worden gelukkiger van hout, zo blijkt uit onderzoek. Er zijn echter nog meer redenen om een houten vloer in je woning te leggen.

Lees verder

Bewerkingen van houten vloeren: van fijnbezaagd tot kerngerookt

Door de gebruikerssporen die een houten vloer na verloop van jaren gaat vertonen, wordt de vloer alleen maar mooier. Oude vloeren zorgen immers voor een authentieke sfeer, zeker in wat oudere, karakteristieke woningen uit bijvoorbeeld de jaren ‘30. Door verschillende technieken is het heel goed mogelijk een vloer ouder te laten lijken. Zo’n verouderde vloer laat zich ook mooi combineren met een industriële woning en inrichting.

Lees verder

Afwerking van vloeren: olie of lak?

Een houten vloer kan op verschillende manieren afgewerkt. Ook is het mogelijk de vloer voordat hij wordt geolied of gelakt speciaal te bewerken. Vandaag meer informatie over de soort afwerking. In het volgende deel gaan we nader in op speciale bewerkingen van onze vloeren.

Lees verder

Wand met karakter

Een wand met karakter in je woning? Het kan: nieuw in ons assortiment is de wandbekleding van gebruikt hout.

 

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.