Easy Floors Blog

Wand met karakter

Een wand met karakter in je woning? Het kan: nieuw in ons assortiment is de wandbekleding van gebruikt hout.

 

Lees verder

Een vloer zonder problemen

Als het gaat om een eiken houten vloer, denken veel mensen aan massieve houten planken. Dat is overigens niet zo gek, omdat in het verleden massief hout de klok sloeg bij houten vloeren. Aan massieve vloeren zitten echter flink wat nadelen. De multiplank rekent met deze nadelen af.

Lees verder

Een houten vloer in een appartement? Geen probleem!

Een houten vloer in een appartement? ‘Dat kan toch niet, daar hebben de buren last van’, is een veelgehoorde reactie. Nee hoor. Als de houten vloer op de juiste manier is gelegd, horen de onderburen niets van de houten vloer van de bovenbewoner.

Lees verder

Licht of donker

Als het gaat om houten vloeren is een eiken vloer in een lichte tint de meest gekozen kleur. Waarom is een lichte vloer zo geliefd bij Nederlanders? En waarom is ook een donkere vloer een goede keus? In deze blog leggen we het uit.

 

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.