Easy Floors Blog

Mozaïekparket: oerdegelijk en bijzonder

Vorige week schreven we een blog over een vloer van kopshout eiken. Vandaag komt een andere bijzondere vloer aan bod: het mozaïekparket.

 

Lees verder

Bijzonder: eiken vloer van kopshout

Over het algemeen denk je bij een houten vloer aan brede en lange planken. Vaak wordt zo’n vloer in een plankenpatroon gelegd, waarbij de afzonderlijke planken een vaste breedte hebben of de breedtes juist variëren. Als het gaat om vloeren van hout zijn er echter nog veel meer mogelijkheden. Vandaag deel 1 over een serie bijzondere vloeren: de eiken vloer van kopshout. Deze vloer is vooral bekend in de architectenwereld, maar ook steeds meer particulieren kiezen voor een blokjesvloer.

 

Lees verder

Een eiken vloer voor 0,12 cent per dag

Natuurlijk wil je je prettig voelen in je eigen woning. Dat is tenslotte je thuis. En mensen worden gelukkiger van hout, zo blijkt uit onderzoek. Er zijn echter nog meer redenen om een houten vloer in je woning te leggen.

Lees verder

Bewerkingen van houten vloeren: van fijnbezaagd tot kerngerookt

Door de gebruikerssporen die een houten vloer na verloop van jaren gaat vertonen, wordt de vloer alleen maar mooier. Oude vloeren zorgen immers voor een authentieke sfeer, zeker in wat oudere, karakteristieke woningen uit bijvoorbeeld de jaren ‘30. Door verschillende technieken is het heel goed mogelijk een vloer ouder te laten lijken. Zo’n verouderde vloer laat zich ook mooi combineren met een industriële woning en inrichting.

Lees verder

Ja, ik ontvang graag een gratis Easy Floors sample

Om u kennis te laten maken met de vloeren van Easy Floors, sturen we u graag vrijblijvend een sample. Op basis van deze sample kunt u zich overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. Selecteer hieronder de gewenste soort (modern, vintage of tijdloos) en vul uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens ontvangt u binnen een week de sample per post.

Soort: *
Vul het veld 'Naam' in, alstublieft.
Vul het veld 'E-mailadres' in, alstublieft.
Vul het veld 'Straat' in, alstublieft.
Vul het veld 'Huisnummer' in, alstublieft.
Vul het veld 'Postcode' in, alstublieft.
Vul het veld 'Plaats' in, alstublieft.
Vul het veld 'Telefoon' in, alstublieft.